Adria Astella 754 DP

(Perfekta semesterdrömmen + ALDE + AC)

Fordonstyp
Husvagn, 2-axl
Märke
Adria
Modell
Astella 754 DP
Reg. nummer
QRO660
Fordonsår
2021
Totalvikt
2600 kg
Bäddar
4
Pris
734.700 kr

Fordonsbeskrivining

Våga drömma. Har du hittat din perfekta plats? Vi har alla en dröm, det ultimata fritidshuset vid sjön, bredvid stranden eller uppe i bergen, bort ifrån alla måsten, men ombonad i din egen privata lyx.

Nya Astella från Adria, inspirerad av drömmar. Vårt mål? Att skapa något som ingen annat. Är det en lyxig husvagn eller en villavagn? Eftersom du kan dra den som en vanlig husvagn eller placera den som en villavagn och enkelt flytta den när det behövs kan det vara både och. Det är ingen dröm längre, Astella är här nu och den är tillgänglig att köpa.

Mjuka rena linjer och en ren form och design inspirerat från flygplanstillverkning för en ny symbol för lyxmodeller. Inga onödiga detaljer, bara mjuka, funktionella och eleganta. Ett interiör med stor volym, gott om plats för det moderna semesterlivet.

Upptäck din perfekta livsmiljö. En exklusiv, flexibel och öppen planlösning som sträcker sig genom panoramadörrarna och fönstren till världen utanför. Allt du behöver hemifrån och känslan av att bo där i din naturliga livsmiljö.

Denna vagn är mycket generöst utrustad, adrias alpina standard.
Vattenburen centralvärme från alde med varmvattenberedare och elpatron, vattenburen golvärme.
Isolerad och uppvärmd spillvattentank, Micro, ugn, Dometic stora kylskåp öppningsbart från två håll med separat köldfack, cityvatten och mycket mer, behöver upplevas på plats!

Denna husvagn är även extrautrustad med:
PLUSPAKETET ASTELLA (Mikrovågsugn, Alu-fälgar), 10 400 kr.
AC TRUMA AVENTA, 22 300 kr.
ADRIA MACH inkl. gas sensor, 9600 kr.
MARKIS 22 300 kr.
Valbara totalvikter: 2600kg, 2700kg, 2800kg, 2900kg, 3000kg.

Vi byter in er Bil Husvagn och/eller båt. Finansieringsupplägg: 3556 kr/månad alt 5281 kr/månad inklusive topplån. UpplandsBilforum marknadsledande inom fritid! Med reservation för ev. fel i annonsen

Niels Källmark säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Niels Källmark Försäljning
Direkt: 018-183154
niels@upplandsbilforumfritid.se

Pris: 734.700 kr